شیرینی گلاب
شیرینی گلاب یکی از سوغات اصفهان است که مطمئنا با امتحان آن لذتی فراتر از یک یک شیرینی را خواهید داشت .
طرز تهیه این شیرینی آنقدر ساده و بی دردسر است که شما میتوانید در کمترین زمان بهترین شیرینی را تهیه کنید .
مواد مورد نیاز برای شیرینی گلاب :
شیرخشک 200 گرم
شیر 1پیمانه
روغن به میزان لازم
بکینگ پودر 1قاشق مربا خوری
پودر هل 1 قاشق مربا خوری
آرد برنج 100 گرم
گلاب 1 پیمانه
دستور پخت :
ابتدا آرد برنج، شیر خشک و روغن را با قاشق مخلوط کرده، سپس بکینگ پودر،پودر هل و شیر را افزوده و با دست ورز می دهیم تا خمیری یکدست به وجود آید. آنگاه از خمیر به اندازه ی یک گردو برداشته و گرد می کنیم. داخل قابلمه روغن فراوان می ریزیم و گلوله ها را در روغن شناور سرخ می کنیم؛ تا طلایی رنگ شود
حال گلاب و آب و شکر را باهم ترکیب کنید بگذارید روی حرارت بجوشد تا یک شیره بدست آید و شکر در آن کامل حل گردد.
سپس روی گلوله های خوشمزه ریخته و آن هارا با پودر شکلات و نارگیل و پودر پسته تزئین نمایید.
شیرینی های رنگی و خوش مزه شما آماده است .
نوش جان