تولید کنندگان گلاب

تولید کنندگان گلاب در شبکه حرفه ای کسب و کار ویکیوز

تولید کنندگان گلاب

تولید کنندگان گلاب در شبکه حرفه ای کسب و کار ویکیوز

نبات گلاب (نوشیدنی بوشهری)

یکی از نوشیدنی های محبوب در ماه مبارک رمضان که می تواند به راحتی و با کمی گلاب تهیه شود و لحظات نابی را برای شما بسازد نبات گلاب است. امروز قصد داریم تا روش تهیه ی نبات گلاب که یکی از نوشیدنی های محلی مردم بوشهر است را برای تان آموزش دهیم . ابتدا نگاهی بیاندازیم به مواد لازم برای تهیه ی این نوشیدنی جذاب :

مواد لازم :

شکر : 2/3 لیوان ( یا 100 گرم نبات )

آب  : 2 لیوان
گلاب  : 1 لیوان
زعفران : به میزان دلخواه
 
یه نوشیدنی برای افطار روزه دارن عزیز
 
 
طرز تهیه:
یک لیوان آب را بهمراه شکر و یا نبات داخل قوری ریخته وروی حرارت قرار میدهیم تا نبات کاملا حل بشه اگه میتونید نخهای نبات رو همینجا ازش جدا کنید و یا در هنگام سرور حتما از صافی استفاده کنید تا نخهای نبات درون نوشیدنی نباشد 
تو این مرحله مابقی آب و زعفران سائیده شده را درون قوری بریزید وبرای ربع ساعت دم کنید ودر آخر هم گلاب را اضافه کنید البته اگر گلاب پدر مادر دار در اختیار دارید میتونید از همان اول گلاب رو استفاده کنید ولی برای گلابهای بازاری امروزی در انتهای کار گلاب را اضافه کنید تا عطر خودشو حفظ کنه.
میزان زعفران هم کاملا به ذائقه شما بستگی داره و توجه داشته باشید که زعفران طبع گرم دارد پس زیاده روی نکنید.

به حباب نگران لب یک رود قسم, وبه کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت, غصه هم میگذرد, آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند. لحظه ها عریانند, به تن لحظه خود, جامه اندوه مپوشان هرگز...

 منبع : بانک مقالات

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.